اخبار

تقدیر از مقاله برتر شرکت دانش بنیان آرد قدس رضوی در هفته پژوهش

در سی‌امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران که شهریورماه ۱۴۰۳ در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد، مقاله‌ای با عنوان “تحلیل مقایسه‌ای خواص ساختاری و بافتی کیک‌های اسفنجی تولید شده با شیرین‌کننده‌های مصنوعی مختلف” مورد توجه ویژه قرار گرفت.

📡بازتاب خبری؛ آستان نیوز

📎لینک مشروح خبر

۱۴۰۳/۰۹/۲۸🔺

📌روابط عمومی شرکت دانش بنیان آرد قدس رضوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *