مقالات

مراحل تولید نودل

مواد تشکیل دهنده
نودل، عمدتا از آرد گندم تهیه می شود. مواد تشکیل دهنده نودل، چاشنی هایی همچون سبزیجات خشک، ادویه جات و روغن تصفیه شده در خط تولید روغن است. نودل حاوی مواد خشک دیگری مانند تخم مرغ، میگو، مرغ و غیره است.

مخلوط کردن پودر و انتقال آن
در مرحله بعدی، مواد اولیه ای همچون آرد گندم و مایع مخلوط به داخل مخلوط کن پمپ می شوند و با استفاده از تجهیزات اتوماتیک، به طور یکنواخت مخلوط می شوند.

در مرحله بعدی، مواد مخلوط شده، از طریق نوار نقاله به غلتک منتقل می شوند و با فشار به نودل، موجب کشسانی و ضخامت محصول می شوند. سپس نودل ها به شکل های بزرگ، کوچک، گرد و مسطح در اندازه های مختلف، بریده می شوند.

بخار پز کردن، برش و قالب گیری
در این مرحله نودل ها، در یک محفظه بخار در بسته، پخته می شوند. سپس با عبور از نوار نقاله، رشته ها با استفاده از کاتر و تخته برش، به طول معینی بریده می شوند و با حرکت به سمت بخش قالب گیری، در قالب قرار می گیرند تا شکل رشته ها را تشکیل دهند.

خط تولید نودل
خشک کردن
در مرحله بعدی، نودل ها پس از بخارپز شدن، به یک سیستم خشک کن منتقل می شوند که رطوبت آنها را به کمترین میزان کاهش دهد و به حفظ محصول به مدت پنج یا شش ماه کمک کند.

دو روش خشک کردن وجود دارد:

خشک کردن با هوای گرم: برای نودل های سرخ نشده
سرخ کردن با روغن: برای رشته نودل های سرخ شده
خنک کردن
با استفاده از سیستم خنک کننده اتوماتیک و با بهره گیری از هوای تازه محیط که با دستگاه های مدرن فیلتر می شود، دمای رشته پس از خشک شدن به سرعت برای بسته بندی تنظیم می شود.

افزودن بسته های چاشنی و بسته بندی
مرحله پایانی در خط تولید نودل، اضافه کردن چاشنی ها و طعم دهنده های مربوطه و در نهایت بسته بندی و درج تاریخ انقضا بر روی نودل هاست.

بر طبق تجربیات ما و مطالب sciencedirect، مراحل تولید نودل، به طور کلی، به شکلی است که تا اینجا گفته شد. فقط برای تولید انواع مختلف نودل باید از مواد اولیه متفاوت استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *